Дата: 11-02-2018

3 de Febrero - Cerro Porteno


Paraguay: Primera Division

Коефициенти:

1X2
5.024.001.53

Автоматична прогноза: 2

Провери актуалните коефициенти, видове залози и резултат на живо за 3 de Febrero - Cerro Porteno на bet365.com.


-