Дата: 13-02-2018

Cardiff - Bolton


England: Championship

Коефициенти:

1X2
1.543.966.40

Автоматична прогноза: 1

Провери актуалните коефициенти, видове залози и резултат на живо за Cardiff - Bolton на bet365.com.


-